Alles over het huren van limousines

Datum: 5 december 2022

Met een limousine heb je exclusief vervoer voor elke gelegenheid. Zo wordt elke rit compleet in stijl verzorgd. Geniet van de luxe en ruime plaatsen tijdens de rit. Jouw privé chauffeur rij je naar elke gewenste bestemming. Een limousine huren is ideaal voor bijzondere gelegenheden. Denk hierbij aan een trouwdag, vrijgezellenfeest of gala. Lees hier alles over hoe dit ook voor jou een onvergetelijke ervaring wordt. Wij bieden een ruim assortiment aan vervoer opties.

Een limousine huren

Met een limousine weet je zeker dat je in stijl aankomt op locatie. Deze is zowel particulier als ook zakelijk te huren. Er is keuze tussen een witte of roze auto. In de limousine is veelal plek voor 6 tot 8 passagiers. Het exterieur is uiteraard prachtig. Maar ook het interieur is van te genieten. Elke auto beschikt over lederen bekleding en prachtige sfeerverlichting. Op deze manier is de hele ervaring al bijzonder. Maak er een feestje van met behulp van het mooie audio systeem en de koelkast. Extra luxe is aanwezig door een sterrenhemel en een private screen.

VIP taxi bus huren

Een limousine is veelal populair onder particulieren. Heb je echter belangrijke gasten of relaties die vervoer nodig hebben? Dan is een taxi bus de perfecte oplossing. Deze kan de belangrijke mensen in alle klasse en stijl ophalen en wegbrengen. Dit wordt gedaan met een privé chauffeur. Op locatie komen de gasten aan met complete discretie en in alle comfort. In een VIP taxi passen van 4 tot 18 personen in. Het is het ideale vervoersmiddel voor langere ritten. Het exterieur is zakelijk en onopvallend, maar het interieur zit vol luxe.

Touringcar huren

Een limousine of taxi bus huren ligt misschien meer voor de hand. Echter is naast een limousine huren Ede ook een touringcar een mogelijkheid. Of het nu gaat om eenmalige ritten of dagelijks pendelvervoer, een touringcar komt van pas. Wil je bijvoorbeeld een dagje uit plannen voor het hele werk team? Door ons is het in een keer goed geregeld. Hierin denken wij graag met je mee. Een touringcar huren is geschikt voor een personeelsfeest, bedrijfsuitje en incentivereis. Het is een daadwerkelijke blijk van waardering voor uw medewerkers. Alles is aan boord en volledig van te genieten.