Autopech? Bestel gerust een taxi

Datum: 5 december 2022

Het zal u maar gebeuren: u hebt een belangrijke afspraak voor de boeg, waar u precies op tijd moet zijn, en juist nu weigert uw auto om onbekende oorzaak. Natuurlijk kunt u de ANWB bellen, maar dat betekent wel dat u tot een uur zult moeten wachten (als de wegenwacht het euvel al op kan lossen binnen een snel tijdsbestek).

Autopech nieuwe auto

Misschien verwacht u dat het u niet snel overkomt, want u rijdt in een nieuwe auto. Toch kennen ook nieuwere auto’s onverwachtse problemen. Deze zijn vaker te vinden binnen elektronica, zoals een weigerende sleutel en andere issues waardoor de auto niet wil starten; het komt vaker neer op ‘elektronica pech’ i.p.v. de klassieke ‘auto pech’.

Autopech oude auto

Oude auto’s kennen natuurlijk ook hun problemen, maar het scheelt wel of u al jaren eigenaar bent van een oude auto, waardoor u de geschiedenis en onderhoudt kent, of dat u recent eigenaar bent geworden van een oude tweedehands auto. Neem Renault. Twingo’s bijvoorbeeld kunnen soms hoge leeftijden halen, maar vertonen wel steeds meer randgebreken (motorpech komt niet zo vaak voor). Natuurlijk probeert u te anticiperen en zorgt u netjes tijdig voor vervangende onderdelen (de expert voor Renault-onderdelen is reservedelenstore.NL. Maar dan nog: op een dag staat ook u een keer stil indien uw auto op hoge leeftijd is gekomen. Komt het stilstaan op een uiterst ongelegen moment? In zo’n geval is er gelukkig altijd nog het plaatselijke taxibedrijf, waar u dag en nacht een beroep op kunt doen.

Bestel een taxi, wij zijn snel ter plekke

Indien u in de regio Haaglanden woont belt u vanzelfsprekend Rayon Taxi. Wij zijn niet alleen snel ter plekke, ook kennen onze chauffeurs feilloos de weg en zijn niet uitsluitend afhankelijk van navigatiesystemen. Wilt u meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op via deze website.