Black Friday 2020

Datum: 5 december 2022

Goed nieuws voor gadgets- en elektronicaliefhebbers: Black Friday komt er weer aan, en wel op 27 november a.s. Houd vooral bedrijven als Mediamarkt en Bol.com in de gaten (of bekijk hier vele Black Friday folders en aanbieding) voor de allerbeste elektronica aanbiedingen die eraan komen.

Op dit moment zijn de exacte aanbiedingen nog niet bekend, hiervoor zul je nog ongeveer één week geduld moeten hebben. Wie straks een nieuwe koelkast, wasmachine of Smart TV nodig heeft, kan over ongeveer 2 weken zijn slag slaan.

Elektronica voor de auto tijdens Black Friday

Ook voor auto-elektronica gelden soms stuntprijzen tijdens Black Friday. Wie nu een nieuwe subwoofer wil kopen, kan nog maar beter even wachten. Ben je op zoek naar een nieuw navigatiesysteem, of ga je voor nieuwe speakers, check dan de komende Black Friday deals!

Ook binnen de reisbranche geldt Black Friday!

Wist je dat zelfs de reisbranche meedoet aan Black Friday? Hoewel reizen nu wat beperkter is, kun je eind november mooie aanbiedingen spotten die vaak tot ver in het voorjaar geldig zijn. Veel landgenoten vertrekken aanstaande maanden naar het populaire, zonovergoten eiland Curacao. Het is nu je kans om de zachtste prijzen te scoren voor je aanstaande vliegreis.

Vliegen? Huur een taxi

Wie toch voor een vliegvakantie gaat, maakt misschien liever geen gebruik van het openbaar vervoer om op de luchthaven te komen. Het gebruik van een taxirit van en naar de luchthaven toe is populairder dan ooit. Mensen willen niet met teveel anderen in een treincoupé zitten, of vertraging oplopen wat zich nogal eens voordoet bij de NS. Je laten vervoeren met een taxi is voordeliger dan het lijkt!

Voordelig naar luchthaven met taxi

Wie vanuit de randstad vliegt, omgeving Den Haag en Rotterdam, komt al snel uit bij luchthaven Rotterdam-The Hague Airport (ook bekend als ‘Zestienhoven’). Dit gebied vormt de thuishaven van ons taxibedrijf ‘Rayon Taxi’. Wij vervoerden vele personen de afgelopen jaren van en naar de luchthaven, tegen eerlijke, vooraf overeengekomen tarieven. Onze klanten staan nooit voor een onaangename verrassing zodra zij de rekening krijgen. De klant kent ons tarief en boekt vooraf een taxi, voor zowel de heen- als terugreis. De rit wordt hierbij van te voren al afgerekend.

Wilt u zelf een taxi boeken voor uzelf en uw reisgezelschap? U kunt hierbij aangeven of u vervoerd wilt worden per personentaxi, of taxibus, waarbij soms meerdere personen worden toegevoegd, zodat er groepsvervoer ontstaat.

Ook kunt u bij ons zakelijk vervoer boeken. U kunt hierbij kiezen voor vervoer per personentaxi van Rayon Taxi, of u kunt zich door onze chauffeur laten vervoeren in uw eigen auto. Maakt u gebruik van de laatste optie, dan hebt u uw handen vrij om door te werken in uw auto en zich wellicht klaar te maken voor urgente werkzaamheden en voorbereidingen. Informeer naar onze mogelijkheden hiervoor.

Contact opnemen

Wilt u een taxirit boeken, voor zakelijk of privé doeleinden en hebt u advies nodig over uw boeking? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op.

U kunt ons telefonisch bereiken op 015-263 7777, of per contactformulier. Wij zijn u graag van dienst!