Je eigen luxe vervoer regelen

Datum: 5 december 2022

Ben je het beu om ons steeds te moeten bellen voor een korte taxirit. Is het bij sommige afspraken wellicht gewoon handig om zelf te rijden? Maar wil je niet te veel geld uitgeven aan een goede tweedehands comfortabele auto? Overweeg dan eens om een ex-lease auto te kopen. Ex-lease auto’s zijn vaak luxe ingericht en goed onderhouden net als onze taxi’s, maar dan is deze wagen van jezelf! De vorige eigenaar van de lease-lease auto was namelijk verplicht aan de lease maatschappij om alle onderhoudsbeurten op tijd en bij een erkende garage te laten uitvoeren. Dat betekend dat een ex-lease auto geen achterstallig onderhoud heeft. Omdat de werkgever de auto voor de “eigenaar” gekocht heeft, is er vaak niet bespaart op luxe extra accessoires. Een ex-lease auto kopen doe je via Bynco ook nog eens voor een zeer schappelijke prijs!

Een ex lease auto kopen doe je betrouwbaar en veilig via Bynco

Bynco is een online autowinkel. Je kunt op de website heel eenvoudig het gehele aanbod van tweedehands ex-lease auto’s bekijken. Zie jij een wagen die aan jouw eisen voldoet? Klik dan op bestellen. Bynco neemt contact met je op om de auto bij je thuis te bezorgen. Je betaald de auto met iDeal en sluit een autoverzekering af.

Een proefrit van 14 dagen

Nadat je de ex-lease auto hebt ontvangen kun je de wagen 14 dagen onbezorgd uitproberen. Is dit daadwerkelijk de ex-lease auto die je wenste te kopen of heb je een verkeerde beslissing gemaakt en had je liever een grotere, kleinere of andere kleur ex-lease auto gekocht. Heb je spijt van je aankoop? Dan kun je in deze eerste 14 dagen je aankoop kosteloos retourneren aan Bynco en krijg je het gehele betaalde bedrag teruggestort op je rekening. Let wel op dat je in deze 14 dagen dan niet meer dan 200 kilometer ermee gereden mag hebben want ook bij meer kilometers vervalt de proeftijd. Je krijgt na de proeftijd 180 dagen garantie op je ex-lease auto, dus mocht er technisch toch iets aan mankeren dan kun je de wagen op kosten van Bynco laten repareren. Een ex-lease auto kopen doe je dus snel, veilig, betrouwbaar en goedkoop via Bynco.com. Goedkoop omdat Bynco geen showroom heeft waar personeel werkt en daardoor dus veel kosten uitspaart. Deze besparing zie je als klant terug in de prijzen van de ex-lease auto’s.