Modern taxivervoer met ouderwetse service

Datum: 5 december 2022

Wanneer u een taxi in Delft nodig heeft, dan kunt u direct contact opnemen met Rayontaxi. Wij staan voor u klaar met een zeer complete taxiservice, in Delft en in de omgeving. Heeft u bijvoorbeeld een taxi in Den Hoorn nodig, in Pijnacker of in Nootdorp? Ook dan kunt u een beroep doen op onze service. Rayontaxi staat voor u klaar met een vriendelijke, luxe en comfortabele service waar u altijd op kunt rekenen. 

In en uit Delft met de taxi

Delft is een prachtige stad, maar ook een drukke stad waar altijd veel verkeer is. Houdt u niet van stad rijden in druk verkeer of wilt u gewoon comfortabel genieten van de rit met de taxi door Delft? Dan biedt Rayontaxi u een aangename rit. Wij brengen u vanuit Delft naar een andere plaats, bijvoorbeeld als u met de taxi naar Den Hoorn wilt, maar wij kunnen u uiteraard ook vanuit een andere plaats naar een adres in Delft brengen. Wij zorgen voor vervoer dat goed bij u past, in de hele regio, zodat u zorgeloos van A naar B reist. 

Uw taxiservice voor alle ritten in Delft

Wilt u naar een ziekenhuisafspraak, naar het winkelcentrum of misschien wel naar het vliegveld gereden worden? Wij verzorgen alle soorten ritten, of het nu gaat om een ritje naar een belangrijke afspraak, naar een leuke activiteit of zelfs naar de start van uw vakantie. U kunt bij ons rekenen op scherpe tarieven en een ervaren chauffeur die zich inzet voor uw gemak en comfort tijdens de rit. Dus, wilt u naar een speciale gelegenheid gebracht worden in luxe vervoer? Bel dan Rayontaxi en wij zijn al onderweg om u op te halen. 

Uw taxi in Delft reserveren

U kunt bij ons op meerdere manieren een taxi in Delft, naar Delft of in de regio reserveren. U kunt dit telefonisch doen, door te bellen naar 015 – 263 7777, of bijvoorbeeld door een mail te sturen naar . Uiteraard kunt u ook contact opnemen voor meer informatie of advies. Speciaal voor het reserveren van een taxi in Delft en omgeving kunt u ook gebruik maken van het praktische reserveringsformulier.