Snel een taxi nodig in de regio Delft? Het is snel geregeld met Rayontaxi Delft

Datum: 5 december 2022

Wanneer u snel ergens naartoe wilt en u heeft geen eigen vervoer dan is een taxi het beste alternatief. U wordt voor de deur opgehaald en rechtstreeks naar uw opgegeven eindbestemming gebracht. U hoeft niet te wachten op bus of trein, geen onverwachte vertragingen en geen overvolle bus of treincoupé. U reist relaxt in één van de luxe taxi’s van Rayontaxi Delft. Eén van onze ervaren en professionele chauffeurs brengt u snel naar het opgegeven adres terwijl u ontspannen van de rit kunt genieten.

Voordelig naar het vliegveld met Rayontaxi Delft

Gaat u met vakantie of vliegt u voor een zakelijke bespreking naar het buitenland? Dan wilt u natuurlijk geen stress als u vertrekt. Ga dan niet zelf naar de luchthaven rijden, met het risico dat u te laat komt omdat u niet snel genoeg een goede parkeerplaats kunt vinden. Bestel van tevoren een taxi bij Rayontaxi Delft en wij brengen u naar Schiphol. Rotterdam The Hague Airport of Eindhoven Airport voor een vast tarief. U weet van tevoren wat de rit u gaat kosten. Om van dit vaste tarief gebruik te kunnen maken vragen wij u minimaal 24 uur van tevoren uw taxi te bestellen. U kunt uw rit indien gewenst ook met PIN of met uw creditcard betalen. 

Voordelig taxivervoer in de regio

Bij Rayontaxi Delft kunt u voordelig een taxi bestellen voor een rit in de regio, zoals bij voorbeeld naar Pijnacker, Nootdorp of Delfgauw. Maar natuurlijk vervoeren wij u ook in geheel Nederland en zelfs naar het buitenland. Wilt u een prijsopgave van uw taxirit dan kunt u contact met ons opnemen. Ons telefoonnummer is 015 – 263 77 77. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar, stuur uw bericht naar . Wij zullen dan zo snel mogelijk op uw bericht reageren. Vooraf contact opnemen is ook verstandig als u bijzondere wensen heeft, bij voorbeeld het regelen van vervoer voor personen met een handicap. Onze chauffeurs zullen alles in het werk stellen om uw rit vlot en plezierig te laten verlopen, zodat u ook bij een volgende taxirit weer contact met ons opneemt.