Taxi naar Schiphol, voordelig bij Taxibestellen.nl

Datum: 5 december 2022

Als je op zoek gaat naar een taxi naar Schiphol en gebruikt normaal nooit taxivervoer, dan weet je niet waar je het moet zoeken. Je leest zoveel dingen over taxi’s die omrijden of klanten oplichten. Je weet gewoon nooit wanneer je een goed taxibedrijf treft.

Van je familie moet je het hebben

In ons geval hadden we het op een verjaardag over taxi gebruik en dat wij een betrouwbaar bedrijf zochten. Wij kregen als tip het taxibedrijf Taxibestellen, wat bekend stond als betrouwbaar en ook nog eens een redelijk tarief rekenden.

Eerste contact

Eenmaal thuis gekomen ging ik meteen even Googelen op Taxibestellen.nl en kreeg meteen een mooie website voor me waar ik het tarief voor onze reis kon uitrekenen. Verder zag het er trouwens ook vertrouwd uit dus was ik wel gecharmeerd van deze jongens.

Even bellen met Taxibestellen.nl

Nadat ik het tarief het berekend wilde ik toch voor de zekerheid even iemand spreken en kreeg meteen een dame aan de telefoon. Ik vroeg of het tarief inderdaad klopte en hoe het een en ander in z’n werk ging. Ik was om. Eerst een tip natuurlijk van mijn zwager en een telefoontje wat mij verder over de streep trok.

Online of telefonisch een Schiphol taxi boeken

Aan de telefoon kreeg ik al te horen dat het bestellen van een taxi naar Schiphol makkelijk online kan, maar ook telefonisch. Ik koos voor de eerste optie want dan kon ik ook meteen de heen en terugreis vooruit betalen met Ideal. Aangezien je tot de avond van vertrek gratis kunt annuleren durfde ik dat wel aan, dus ze gezegd zo gedaan.

Belletje chauffeur

Wij hadden de taxi naar Schiphol om 15:00 uur nodig en kregen rond 10:00 uur nog even een telefoontje van de taxichauffeur om de rit door te nemen. Om even voor 15 uur was hij er dus mooi op tijd. Alle koffers pasten goed in de taxibus en de Maxi-Cosi van onze kleinste kon er ook snel in.

Onderweg naar de vertrekhal op Schiphol

Na zo’n 45 minuten kwamen we aan op de luchthaven Schiphol en reden zo langs de slagboom de speciale taxibaan op voor vertrekhal nummer 3 bij onze luchtvaartmaatschappij. Even de bagage op een karretje en onderweg naar de check-in.

Prima vakantie gehad

Nadat wij lekker hebben bij gebruind op Gran Canaria en de lokale bezienswaardigheden te hebben bekeken was het helaas weer tijd om terug naar Nederland te gaan. We zouden een vroege vlucht hebben, dus stond om half zes in de ochtend de touringcar al voor de hotel. Ik zette onderweg maar even mijn telefoon aan en kreeg meteen een WhatsApp bericht van de chauffeur dat hij ons na landing op Schiphol zou ophalen, wat wel een fijn gevoel gaf.

Luchthaven Spanje

Als je de luchthaven op Schiphol bent gewend is Spanje wel wat anders. Na wat gedoe met een koffertje van ons die niet mee mocht als handbagage en op de heenreis wel, waren we ingecheckt. Even snel nog wat eten en drinken en we mochten onze plekken opzoeken in het vliegtuig. Helaas  heb je altijd van die mensen waar wat mee is en dat troffen wij dus ook. Na zeker 45 minuten vertraging, omdat zij uit het vliegtuig moesten inclusief hun bagage dat uit het laadruim moest worden gehaald, konden we naar Nederland vertrekken.

Na landing al een 2e berichtje van de taxichauffeur

Onze taxichauffeur van Taxibestellen.nl gaf al snel te kennen dat hij al op Schiphol was om ons naar huis te brengen. Meteen was duidelijk waar hij straks zou gaan staan en hoe hij te herkennen was. Wat een service toch, geweldig ! Wij hadden alle koffers compleet en gingen met de karretjes via de loopband naar boven richting de vertrekhal. Daar toevallig ook bij hal 3 waar we waren vertrokken stond dezelfde chauffeur alweer voor ons klaar.

Wij raden Taxibestellen.nl iedereen aan !