Taxi nodig in omgeving Delft?

Datum: 5 december 2022

Bent u op zoek naar een taxi in regio Delft? Dan bent u bij RayonTaxi aan het juiste adres. Dagelijks bieden wij taxivervoer aan vanuit de plaatsen Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw, Den Hoorn en stadsdeel Leidschenveen of stadsdeel Ypenburg in Den Haag. In het weekend rijdt RayonTaxi ook taxiritten naar de stad Delft.

Taxivervoer naar regio Delft en omgeving

Ook als u vanuit één van de omliggende grotere steden zoals bijvoorbeeld Rotterdam, Den Haag of Zoetermeer naar de regio Delft gebracht wilt worden, kunt u gebruik maken van de diensten van RayonTaxi. Eén telefoontje naar RayonTaxi omgeving Delft en het is geregeld!

Goedkoopste en snelste taxi voor de plaatsen Nootdorp, Leidchenveen, Ypenburg en Pijnacker

Omdat de standplaats van onze taxi’s gunstig gelegen is, zijn wij de goedkoopste en snelste aanbieder voor een taxi in de plaatsen Nootdorp, Leidchenveen, Ypenburg en Pijnacker.

Taxi naar Nootdorp of taxi vanuit Nootdorp

Verblijft u in het van der Valk Hotel Den Haag-Nootdorp en wilt u voor een gezellig dag of een zakelijke afspraak bijvoorbeeld naar Zoetermeer of Den Haag? Dan kan dat met Rayon Taxi! Vanaf uw hotel in Nootdorp is het ongeveer 15 minuten rijden met de taxi naar Zoetermeer. Ook de taxirit naar Den Haag duurt vanaf het van der Valk Hotel Den Haag-Nootdorp ongeveer 15 minuten.

Maar ook als u een gezellig avondje uit wilt in Nootdorp kunt u gebruik maken van RayonTaxi. Wilt u bijvoorbeeld eerst lekker gaan eten bij Restaurant Calva en daarna een afzakkertje pakken bij Café m’n Broer? Reserveer een taxi bij RayonTaxi. Wij brengen u veilig weer naar huis of een andere bestemming.

Reist u voor zaken of voor een ander uitje vanaf Randstadrail Nootdorp naar een andere stad en heeft u taxivervoer nodig om op Randstadrail Nootdorp te komen? Ook daarvoor kunt u met een gerust hart RayonTaxi benaderen.

Taxivervoer Leidschenveen-Ypenburg

Komt u op Station Ypenburg of Randstadrail Leidschenveen aan en reist u verder naar een andere plaats in de omgeving van Delft? Vraag dan ook om taxivervoer van RayonTaxi. U hoeft niet te wachten op een bus of uit te zoeken welke lijndienst u kunt gebruiken. Eén simpel telefoontje en RayonTaxi pikt u op een afgesproken tijdstip en plek op om u veilig en snel naar uw volgende bestemming te brengen.

Een taxi nodig vanuit Pijnacker of een taxi naar Pijnacker?

Gaat u genieten van een gezellig en heerlijk diner in Restaurant Tante Boefie, of heeft u een feestje in Partycentrum Tout le Monde in Pijnacker? Ook dan kunt u de diensten van RayonTaxi prima inzetten. Maak met ons een afspraak en wij zijn er op het gewenste tijdstip om u weg te brengen en op te halen. Ook vanuit of naar Randstadrail Pijnacker rijden onze taxi’s.

Vanuit de regio Delft een taxi naar Rotterdam The Hague airport of Schiphol

Heeft u een taxi nodig om u vanuit regio Delft naar Schiphol vervoerd te worden voor een zakenreis of vakantie? TaxiRayon hanteert een vast voordelig tarief voor het luchthavenvervoer naar Schiphol. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en weet u vooraf op welke kosten u kunt rekenen voor een taxi naar Schiphol. Rayontaxi rijdt trouwens niet alleen naar Schiphol maar ook naar Rotterdam The Hague Airport.

Extra service bij Rayon taxi

RayonTaxi probeert u zoveel mogelijk service te bieden. Zo kunt u in de taxi eenvoudig met pin of credit card betalen. Wij regelen niet alleen taxivervoer in regio Delft maar ook als u alleen een chauffeur wilt huren kan dat bij RayonTaxi. De chauffeur kan bijvoorbeeld in uw eigen auto rijden. Indien u wenst kunt u via RayonTaxi eventueel ook een VIP Chauffeur/Gediplomeerd Persoonsbeveiliger inhuren voor het vervoer.

Bel RayonTaxi voor regio Delft in Zuid Holland

Bel ons geheel vrijblijvend via 015 – 263 7777 of stuur een e-mail maar zodat wij u kunnen informeren over alle mogelijkheden en een passend tarief kunnen aanbieden.