Taxi Pijnacker

Datum: 5 december 2022

Welke reden u ook heeft om niet zelf in de auto te stappen en te rijden naar de gewenste bestemming, Rayontaxi Pijnacker staat voor u klaar! Wij zetten u netjes voor de deur af en wachten eventueel op uw terugkomst of komen u op een later afgesproken tijdstip weer ophalen. Uiteraard verzorgen wij ritten naar iedere gewenste bestemming. Zoals de naam al doet vermoeden, is Rayontaxi bekend in de regio Pijnacker en weten wij feilloos uw bestemming te vinden.

Rayon zorg taxi Pijnacker

Woont u in Pijnacker en heeft u binnenkort een afspraak in het ziekenhuis? Wilt u liever niet zelf rijden omdat u misschien wat gespannen bent? Of omdat u na een behandeling niet terug mag rijden? Bestel dan een zorgtaxi bij Rayontaxi Pijnacker. Worden uw ouders verzorgd in Woonzorgcentrum Het Hofland of Zorghotel De Keijzer? Doe ook dan voor het regelen van vervoer gerust een beroep op de taxiservice van Rayontaxi.

Rayon horeca taxi Pijnacker

Gaat u een avondje uit in Pijnacker of wilt u na een gezellige avond buiten Pijnacker weer veilig naar huis gebracht worden naar uw woning in Pijnacker? Bestel dan een horecataxi bij Rayontaxi Pijnacker! Heeft u in Grand Café en Partycentrum De Drie Heren op de Oostlaan 26 in Pijnacker een Bier & Spijs proeverij gedaan, of een avond heerlijk zitten Klaverjassen met de nodige alcoholische versnaperingen? Kies er dan voor om veilig thuis gebracht te worden door één van onze luxe taxi’s.

Heeft u bij TanteBoefie op de Oostlaan 15 in Pijnacker een eindejaarsborrel of nieuwjaarsborrel gedaan of een pupquiz of Ladies Bingo bijgewoond? Ook dan is het wellicht verstandig om gebruik te maken van de diensten van onze Rayon horeca taxi Pijnacker. Is de derde helft van de voetbalwedstrijd gigantisch uitgelopen en wilt u vanuit één van de voetbalverenigingen zoals OLIVEO of DSVP aan de Sportlaan in Pijnacker nu eindelijk veilig naar huis en is het niet meer verstandig om zelf te rijden? Geen probleem bel Rayontaxi en wij komen u snel ophalen zodat u lekker veilig naar huis kunt gaan.

Taxiservice in alle wijken van Pijnacker

Of het nu gaat om vervoer naar een plaats in de regio of dat u het vliegtuig moet halen op Schiphol, Taxi Pijnacker brengt u overal naartoe. Dit doen wij altijd tegen een scherpe prijs. U krijgt zelfs extra korting als u uw rit 24 uur voor aanvang bij ons laat vastleggen. Wilt u vaker achter elkaar gebruikmaken van onze taxiservice? Vraag dan vrijblijvend een offerte op. U krijgt altijd binnen 24 uur antwoord terug. Kortom, zowel voor een ontspannen avondje uit of voor luxe zakelijk taxivervoer, schakelt u Rayontaxi Pijnacker probleemloos en eenvoudig in.

Onze taxiservice bieden wij aan in alle wijken van Pijnacker:

  • Pijnacker Noord
  • Koningshof
  • Klapwijk
  • Tolhek
  • Keijzershof
  • Oude Leede – Zuidpolder (gemeente Pijnacker-Nootdorp
  • Bedrijventerrein De Boezem
  • Ackerswoude