Vergelijk en bespaar op private lease

Datum: 5 december 2022

Private lease is enorm populair in Nederland. Veel mensen willen graag een betrouwbare auto en niet voor onnodige kosten komen te staan. Door te kiezen voor private lease weet je iedere maand waar je aan toe bent. Voor een vast bedrag is alles inbegrepen; Afschrijving, wegenbelasting, onderhoud- en reparatie, verzekering en pechhulp. Ook hoef je zelf niks te investeren, maar rijd je toch een nieuwe auto!

Hoe kies je de beste private leasemaatschappij?

Door de enorme populariteit zijn er enorm veel leasemaatschappijen in Nederland die zich richten op private lease. Hoe weet je nu bij welke leasemaatschappij je het beste een private leasecontract kunt afsluiten? Het is aan te raden om eentje te kiezen die het Keurmerk Private Lease draagt. Hierdoor ben je verzekerd van een aantal zekerheden:

  • Betrouwbare voorwaarden, tot stand gekomen in samenwerking met de consumentenbond
  • Vooraf is exact duidelijk wat is inbegrepen in het leasecontract
  • Je wordt beschermt tegen te hoge financiële lasten
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Zekerheid bij klachten

Vergelijk alle mogelijkheden en kies de beste optie

Door de vele leasemaatschappijen die Nederland telt is het best lastig om een keuze te maken bij welke leasemaatschappij jij een private leasecontract wilt afsluiten. Vergelijkingswebsite Mijnprivatelease.com helpt jou hierbij en vergelijkt alle private leaseauto’s van betrouwbare leasemaatschappijen. Dit bespaard je dus enorm veel tijd. Via de handige vergelijkingstool kun je precies aangeven wat je maximale maandbudget is en direct zien welke auto’s allemaal beschikbaar zijn voor dit budget. Deze vergelijkingswebsite werkt alleen samen met leasemaatschappijen die hun sporen hebben verdiend de afgelopen jaren en over eerlijke voorwaarden beschikken. Hierdoor ben je dus verzekerd van een betrouwbare leasemaatschappij.

Heb je een auto gevonden die jou aanspreekt? Via de handige vergelijkingstool zie je direct welke leasemaatschappijen deze auto aanbieden en per leasemaatschappij de prijs per maand. Door te klikken op de prijs wordt je automatisch doorverwezen naar de leasemaatschappij en kun je vrijblijvend een offerte aanvragen alvorens je besluit een private leasecontract aan te gaan. Het is dan ook aan te raden om meerdere offertes aan te vragen bij verschillende leasemaatschappijen zodat je zeker weet dat je de beste keuze maakt!