Waarom in coronatijd toch kiezen voor Rayontaxi?

Datum: 5 december 2022

In deze tijden van corona wordt er aangeraden zoveel mogelijk thuis te blijven en alleen de deur uit te gaan voor noodzakelijke dingen zoals boodschappen doen, een bezoek aan dokter of ziekenhuis of naar uw werk of opleiding gaan. Veel mensen vinden gebruik van het openbaar vervoer op dit moment verre van prettig en voelen zich door de coronadreiging zelfs ronduit angstig in een bus, tram of trein. In zo’n geval kan Rayontaxi je uit de brand helpen. Rayontaxi is dé coronaproof taxivervoerder voor Delft en omstreken.

Coronaproof vervoer voor iedereen

Bij Rayontaxi garanderen we je 100% coronaproof vervoer. Rayontaxi is gevestigd in de omgeving van Nootdorp, Pijnacker, Delfgauw, Schipluiden, Den Hoorn en Leischenveen-Ypenbrug. Al onze taxi’s zijn voorzien van een doorzichtig scherm tussen de klant en de chauffeur. Bovendien worden de taxi’s na elke rit uitgebreid behandeld met een desinfectans. Op deze manier reis je, ook als je tot een risicogroep behoort, dus veilig en onbezorgd naar je afspraak in bijvoorbeeld het Reinier de Graaf ziekenhuis of naar een huisarts in de regio Delft. Als je afspraak niet lang duurt kun je regelen dat de taxichauffeur even op je wacht. Zo kun je na het bezoek direct weer instappen en de terugreis aanvangen in dezelfde taxi. Handig toch? Geen gedoe met mondkapjes, drukke trams en bussen of drukte op straat. Al onze chauffeurs zijn bijzonder attent en servicegericht en staan de hele reis voor de volle 100% voor u klaar. Er is zelfs een mogelijkheid om vervoerd te worden met uw eigen auto naar een zorginstelling. Wist u dat vervoer per taxi naar een zorginstelling te allen tijde valt onder zittend ziekenvervoer en bovendien vaak aftrekbaar is bij de belasting?

Afspraak aan de andere kant van Nederland?

Rayontaxi verzorgt uiteraard ook taxiritten vanuit regio Delft naar andere plekken in Nederland. Ook voor deze ritten geldt dat de hele rit volledig coronaproof verloopt en je jezelf in de taxi al kan voorbereiden op je afspraak. Dat is in een volle bus of trein vaak een stuk lastiger. Land je op een laat tijdstip op bijvoorbeeld Luchthaven Schiphol en voel je er niets voor om op dat tijdstip nog gebruik te maken van het openbaar vervoer richting huis? Dan brengt Rayontaxi je graag veilig, snel en coronaproof naar huis. Voor de prijs hoef je het in elk geval niet te laten. Rayontaxi hanteert zeer scherpe tarieven zodat iedereen kan rekenen op goed en veilig vervoer.