Trouwauto huren

Trouwauto & Evenementenvervoer

Trouw Vervoer

Tijdens de mooiste dag van uw leven, zoals velen het noemen wilt u toch ook in een mooie auto vervoerd worden. Trouw vervoer is niet zomaar vervoer. Ondanks u net zoals bij een taxirit van de ene locatie naar de andere vervoerd wordt, verwacht u van trouw vervoer tot net even iets anders. U wilt niet alleen in een nette auto vervoerd worden tijdens een trouwdag, de auto moet ook luxe en opvallend zijn. Trouwvervoer moet bij uw smaak passen en fotowaardig zijn.

Een nette chauffeur bij uw trouwauto

Ook de chauffeur die de trouwauto bestuurt moet aan bepaalde wensen voldoen, dat begrijpen wij bij Rayontaxi maar al te goed. De chauffeur van de trouwauto moet er niet alleen representatief en netjes uitzien, hij is onderdeel van jullie bruiloft maar mag ook weer niet teveel opvallen. De chauffeur rijdt de auto voor, helpt u bij het in en uitstappen en zorgt dat de rit tussen de locaties soepel en zonder opstopping verloopt. U kunt tijdens de rit dan even rustig bijkomen om daarna weer volop en vol overgave het feest te betreden bij het arriveren op een nieuwe locatie.

De trouwauto’s van Rayontaxi

Rayontaxi heeft meerdere auto’s die geschikt zijn voor trouwvervoer. Bijvoorbeeld een mooie nieuwe, luxe wagen maar ook een klassieke witte en een donkergrijze Engelse taxi! Onze trouwauto’s bieden u niet alleen zeer comfortabel vervoer. Ook voor uw fotoreportage zijn deze prachtige wagens een echte eyecatcher. Heeft u speciale wensen tijdens uw trouwdag omtrent het trouwvervoer? Dan horen wij graag hoe wij u met ons trouwvervoer van dienst kunnen zijn.

Huur een klassieke trouwauto

Viert u uw bruiloft niet in de regio Delft waar Rayontaxi gevestigd is, maar wilt u vanuit Pijnacker, het Westland of Midden-Delfland naar een locatie in een andere stad of provincie gebracht worden? Ook dan kunt u gebruik maken van de diensten die Rayontaxi rondom trouw vervoer aanbiedt. Laat u dan in stijl naar uw trouwlocatie vervoeren. Wij doen regelmatig trouwvervoer ritten naar bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer of Leiden. Onze auto’s staan voor u klaar en onze chauffeur vervoert u in stijl naar de gewenste locaties. Waar uw bruiloft ook mag plaatsvinden, Rayontaxi staat u bij met luxe en origineel trouw vervoer.

Trouwvervoer voor de hele groep

Wilt u niet alleen zelf met uw aanstaande in stijl vervoerd worden tijdens jullie bruiloft? Maar bent u voornemens alle dag gasten of de hele groep feestgangers mee te nemen? Kies dan voor een grotere oplossing. Huur bijvoorbeeld een stijlvolle bus! Er zijn prachtige ouderwetse schoolbussen, mooie luxe touringcars of gezellige partybussen te huur die ervoor zorgen dat iedereen op tijd op de gewenste bestemming aankomt. Het feest begint al in de bus en onderweg is het mogelijk om bepaalde muziek te draaien en catering te laten verzorgen zodat iedereen al in de stemming is voordat ze op locatie zijn aangekomen. Ook voor langere ritten is een trouwbus dus een ideaal vervoersmiddel voor al uw gasten.

Trouwvervoer voor andere gelegenheden

Onze luxe auto’s, stijlvolle Engelse taxi’s en opvallende bussen zijn een lust voor het oog. Om deze rede worden deze vervoersmiddelen niet alleen ingezet voor een trouwerij maar ook voor andere gelegenheden. Wilt u vervoer huren voor bijvoorbeeld een evenement, bedrijfspromotie, reclamestunt, jubileum of speciale verjaardag? Bij rayontaxi vindt u de mogelijkheid.

Contact, meer informatie of het huren van trouw vervoer

Kies voor het juiste vervoersmiddel en leg eenvoudig contact met de verhurende partij. Op de websites kunt u ook direct meer foto’s bekijken van de auto’s en bussen die worden aangeboden via Rayontaxi.

Originele Engelse taxi

Trouwbus huren

Partybus huren