Zakelijk vervoer

Uw Businesstaxi in de regio Delft & Haaglanden

Business Taxi

Rayontaxi is uw business taxi in de regio Delft, Delfgauw, Den Hoorn, Pijnacker, Nootdorp, Rijswijk en het stadsdeel Den Haag Ypenburg-Leidschenveen.

Rayontaxi is uw business taxi in de regio Delft, Delfgauw, Den Hoorn, Pijnacker, Nootdorp, Rijswijk en het stadsdeel Den Haag Ypenburg-Leidschenveen. Heeft u een belangrijke zakelijke afspraak en zoekt u een auto met chauffeur of misschien alleen een chauffeur die in uw eigen auto rijdt? Bijvoorbeeld omdat u ergens heen moet waar u moeilijk kunt parkeren of omdat u tijdens de reis nog wilt werken? Neem dan contact op met Rayontaxi. Zakelijk vervoer is inhoudelijk anders dan gewoon taxi vervoer. U wilt met zakelijk vervoer goed voor de dag komen, rustig kunnen reizen zodat u in de auto nog wat werk kunt verzetten en stipt op tijd zijn voor uw volgende afspraak.

Zakelijk vervoer in uw eigen auto of in de luxe middenklasse auto van Rayontaxi

Natuurlijk kunt u een zakelijke taxi boeken bij Rayontaxi. Een nette, luxe goed onderhouden auto met een representatieve chauffeur. Maar wil u liever gebruik maken van uw eigen auto tijdens een zakelijke rit, ook dan kunt u gebruik maken van de diensten van Rayontaxi. Wij verhuren namelijk ook alleen een chauffeur. Het huren van enkel een chauffeur is goedkoper en kan handig zijn als u uw eigen auto bij de hand wilt hebben omdat hier bijvoorbeeld Wifi ingebouwd zit. Een andere rede kan zijn dat uw zakelijke rit ergens anders eindigt dan start. U heeft op deze manier altijd uw eigen auto bij de hand en kunt zelf uw weg vervolgen nadat uw zakelijke rit is afgelopen.

Duidelijke afspraken en een goed verzorgde zakelijke rit

Rayontaxi zorgt ervoor dat u altijd op tijd bent voor uw afspraak. Wij maken samen met u een tijdsplanning en houden ons hier strikt aan. Vanwege onze jarenlange ervaring, kennen wij alle knelpunten op de weg en zullen we niet snel verrast worden door een file of vertraging. Onze chauffeur is op de hoogte van eventuele wegwerkzaamheden en houdt het filenieuws nauwlettend in de gaten. Als u gearriveerd bent op de plaats van bestemming, kunt u ervoor kiezen om de taxichauffeur te laten wachten tot u klaar bent. U kunt hem ook een boodschap laten doen voor u, of een document laten bezorgen. Buiten chauffeursdiensten en congresvervoer kunt u Rayontaxi ook inzetten voor pendeldiensten bij grote evenementen of festivals. Ook deze diensten vallen onder zakelijk vervoer.

Vip chauffeur of persoonsbeveiliger inhuren via Rayontaxi

Uw Rayontaxi chauffeur bezit in alle gevallen het certificaat basis chauffeur. Indien u meer wenst kunt u dat aangeven bij het plannen van uw zakelijke rit. Ook het rijden met een VIP Chauffeur of een gediplomeerd persoonsbeveiliger is mogelijk bij Rayontaxi.

Zakelijk vervoer diensten en meer bij Rayontaxi

Zoals u begrijpt is ons zakelijk vervoer niet zomaar een extra dienst. Wij begrijpen bij Rayontaxi precies wat u verwacht van zakelijk vervoer. Wij zorgen dat u de rust en de ruimte heeft om uw afspraken goed voor te bereiden tijdens de rit. Wij snappen dat u graag goed voor de dag komt met een nette auto en een goed geklede en representatieve chauffeur met de juiste etiquette. En uiteraard zorgen wij dat u nooit te laat komt.

Contact met Rayontaxi voor zakelijk vervoer

Heeft u speciale wensen omtrent uw zakelijke vervoer? Wilt u bijvoorbeeld een wekelijks terugkerende afspraak maken, een rit naar het vliegveld plannen omdat u op zakenreis gaat of heeft u andere specifieke wensen? Neem dan gerust contact met ons op via of bel naar 015 – 263 7777. Belt u minimaal 24 uur voor aanvang van de taxirit, dan krijgt u bij Rayontaxi extra korting omdat wij een scherp tarief rekenen voor vroegtijdig vastgelegd zakelijk vervoer. Ook als u een wekelijks terugkerende rit heeft krijgt u extra voordeel bij Rayontaxi.