Taxi Delft-Schiphol €95,-*

Taxiservice in Delft

Als u op zoek bent naar een taxibedrijf dat vervoer kan regelen in en rondom Delft dan bent u bij Rayontaxi aan het juiste adres.

Taxivervoer op maat

In de Rayontaxi kunt u uw rit eenvoudig contant, met pin of credit card betalen. Of u nu op zoek bent naar een luxe taxi Delft, een taxi Delft met veel ruimte of alleen een representatieve chauffeur die in uw eigen auto rijdt, Rayontaxi voldoet aan uw wensen. Geeft u bij uw taxiservice in Delft reservering duidelijk aan wat uw wensen zijn, dan proberen wij daar zoveel mogelijk aan te voldoen. De mogelijkheden bij Rayontaxi zijn namelijk bijna oneindig en mocht u speciale wensen hebben dan staan wij altijd open om met u mee te denken hierover.

Prettig en luxe taxivervoer taxi Delft

Delft is een stad precies tussen Rotterdam en Den Haag in. De stad is gelegen aan de Schie en wordt vooral gekenmerkt door de historische binnenstad en de TU Delft. Wilt u verzekerd zijn van uw taxiservice in Delft en omgeving? Kiest u dan voor de dienstverlening van Rayontaxi Delft. Dit is de concurrerende taxi Delft in de regio. Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen een beroep doen op onze service. Belt u direct naar 015-2637777 voor het inplannen van een afspraak.

Waar brengt Taxiservice Delft u naartoe?

Rayontaxi is uw taxiservice in Delft die u oppikt in elke plek van de stad. Het maakt niet uit of u in de nieuwbouwwijk Harnaschpolder woont of dat u dichtbij Delft station Zuid in een hotel verblijft, Rayontaxi brengt u overal naartoe. Zo kunt u dankzij de taxiservice van Rayontaxi uitstekend een bezoek brengen aan het Reinier de Graaf Gasthuis of de Beestenmarkt. U kunt hier heerlijk genieten van een hapje en een drankje. Wandelt u liever over de Brasserkade of gaat u uw ouders bezoeken in verpleeghuis De Bieslandhof of het Ortopedisch centrum in Zoetermeer? Zelfs een taxi naar Bergmanclinics is mogelijk! Rayontaxi Delft brengt u overal naartoe tegen een aantrekkelijke prijs. Moet u voor een afspraak wellicht naar station Delft Campus (Station Delft-Zuid)? Onze taxichauffeur zet u zonder moeite op de juiste plek af zodat u eventueel met het openbaar vervoer weer verder kunt reizen.

Gemakkelijk Delft in en uit dankzij Rayontaxi

Reist u vanaf het nieuwe station Delft, station Delft Campus (Station Delft-Zuid) verder naar uw bestemming? Plan een afspraak in bij Rayontaxi Delft om u naar het station te brengen. U kunt ook tegen een scherp tarief naar de luchthavens Schiphol Airport of Rotterdam The Hague Airport worden gebracht. Ideaal als u op zakenreis of vakantie gaat naar het buitenland. U profiteert te allen tijde van scherpe tarieven en comfortabel taxivervoer. Betalen doet u contant of gemakkelijk via pin of creditcard. Rayontaxi Delft is daarmee een interessante partij om zaken mee te doen. Gaat u vaker met de taxi? Vraag vrijblijvend een offerte op en ontvang binnen 24 uur een prijsopgave met een scherp tarief.

U kunt een taxirit reserveren vanuit alle Delftse wijken:

  • Binnenstad
  • Buitenhof
  • Voorhof
  • Tanthof
  • Hof van Delft
  • Voordijkshoorn
  • Harnaschpolder
  • Vrijenban
  • Wippolder

Taxi bestellen Delft

Mocht u plotseling een taxi nodig hebben vanuit of naar de regio Delft, dan kunt u direct bellen. Wilt u een reservering doen over enkele dagen dan kan dat ook per e-mail. Bent u op zoek naar een betrouwbaar personenvervoer voor vaste afspraken, ook dan staat Rayontaxi voor u klaar. Vraag gerust om de mogelijkheden, Rayontaxi denkt graag met u mee.